www.geleceginmucitleri.com

“SAMSUNG GELECEĞİN MUCİTLERİ” 6.BİLİM YARIŞMASI İÇİN BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR !

Yaratıcı Çocuklar Derneği’nin, Samsung Electronics Türkiye sponsorluğunda kültür bilincine sahip, bilime ve sanata önem veren, yaratıcı ve evrensel bir kuşak için geliştirdiği “Samsung Geleceğin Mucitleri” bilim yarışmasına katılım devam ediyor.

Öğrencilere bilimi sevdirerek onları yeni buluşlar yapmaya teşvik etmek, yaratıcılıklarını pekiştirmek ve yeteneklerini görmelerini sağlayarak özgüvenlerini arttırmak üzere ilk kez 2013 yılında hayata geçirilen "Samsung Geleceğin Mucitleri" bilim yarışmasının altıncısını düzenliyoruz. Orta öğretim düzeyinde öğrenim gören öğrencilerin çevre, enerji, sağlık ve teknoloji dallarındaki projeleriyle katılabilecekleri yarışmamıza başvurabilirsiniz.

Projenizi ve gerekli olan evrakları info@samsunggeleceginmucitleri.com adresine mail atabilirsiniz. 20 MB yüksek olan projelerinizi  www.wetransfer.com adresinden info@samsunggeleceginmucitleri.com’a göndermenizi rica ederiz.

GEREKLİ BİLGİLER

Ad Soyad